Wij bouwen mee aan het straatbeeld van morgen! Wie zijn wij?

Onze huidige projecten

Korczowa Logistics Park

Dit project is gelegen in Polen, in de nabijheid van de Oekraïense grens. Het gaat om een industriegrond met een oppervlakte van ca. 70ha welke voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. Dit project wordt gerealiseerd in samenwerking met onze partners: BEM, NW-Logistics en Inter City Cool Liners. Nutsvoorzieningen werden reeds aangelegd en de inrit tot het park werd reeds in 2014 gerealiseerd. Sinds eind 2017 is de site met de transformatoren voor elektriciteit ook volledig operationeel.
 

Dolina Sanu

De ontwikkelingssite situeert zich in het Zuid-Oosten (Podkarpacie) van Polen. Voor deze site zijn reeds de nodige vergunningen verkregen voor de ontwikkeling van allerlei vormen van recreatie en diensten, zoals hotel, vakantiepark, jachthut, kliniek etc.

Dit maakt dat deze site voor verschillende functies in aanmerking komt. De site kenmerkt zich met adembenemende vergezichten aangezien de site op een heuvelflank gesitueerd is. Momenteel is voor de site een hotel met welness en een plastische chirurgiekliniek uitgetekend. De totale oppervlakte is 4,5ha en kan indien gewenst nog uitgebreid worden.

Indien u meer informatie wenst over dit project, aarzel niet om ons te contacteren. 

Hepamos sp. z o.o

Drooghmans International NV is medeoprichter en vandaag de dag de enige aandeelhouder van het bedrijf. De kernactiviteiten bestaat uit het bouwen van modulaire gebouwen en allerhande containers voor diverse doeleinden. Het bedrijf situeert zich in de regio van Krakau maar transporteert zijn producten over heel Europa. Meer informatie kan gevonden worden op: www.hepamos.com.pl


 

BEM NV

Drooghmans International NV is al sinds geruime tijd aandeelhouder van BEM NV. De activiteiten van BEM NV sluiten naadloos aan bij onze core business. BEM investeert in vastgoedprojecten in het centrale deel en het oosten van Polen, waarbij zij aanspraak maakt op haar privaat vermogensfonds.